τον πάτο. Πλύνετε και τοποθετήσετε τα αυγά μέσα στην κατσαρόλα πάνω στο βαμβάκι και σκεπάστε τα με νερό. Αφού βράσει το νερό (σε χαμηλή φωτιά) για 10 λεπτά τα αβγά είναι έτοιμα.
Λιώστε την βαφή σε ζεστό νερό και ρίξτε τη σε άλλη κατσαρόλα μέσα σε κρύο νερό (περίπου ένα λίτρο). Ανακατέψτε το ξύδι και το αλάτι μέσα στην βαφή. Βάλτε τα αυγά ένα ένα στη βαφή. Και αφήστε τα μερικά λεπτά ώσπου να γίνουν κόκκινα.
Βγάλτε τα από την βαφή και λαδώστε τα. Έπειτα γυαλίστε τα με πανί ή χαρτί κουζίνας.
Καλή Επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου